Optimed Sağlık Grubu Yöneticiler ayrı ayrı konuşma yaparak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle düzenlemiş olduğu kahvaltı organizasyonunda çalışan gazetecilerin özverili çabalarını kutlayarak; basını her zaman desteklediğini ve yanında olduğunu paylaştı.

Kahvaltıda Optimed Sağlık Grubu Genel Müdürü Yaşar GENÇ, Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Necati KARAOĞLU, Optimed Sağlık Grubu Medikal Direktörü ve Özel Optimed İnternational Çorlu Hastanesi Başhekimi Dr. Çetin ÜÇEÇAM, Çorlu Tıp Merkezi Yöneticisi Mehmet İPİÇÜRÜK, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Mehtap KONUR KIYICIDAN ve ekibi, Hemşirelik Hizmetleri Direktörü Sevda SÜMBÜL ve Hasta Hizmetleri Direktörü Ezgi GÖNÜL yer aldı.

Optimed Sağlık Grubu Genel Müdürü Yaşar GENÇ konuşmasında, “Çalışan Gazeteciler Günü, basının özgürlüğünü ve demokrasinin temel taşlarından birini temsil eden bu önemli meslek grubunu onurlandırmak için ayrılmış bir gündür. Bu nedenle, bu özel gün, gazetecilere destek verme ve onların cesaretlerini takdir etme fırsatı sunmaktadır. Optimed Sağlık Grubu olarak, sizleri her zaman destekliyor ve yanınızda olduğumuzu paylaşmak istiyoruz.” dedi. Ayrıca Yaşar GENÇ,  Optimed Sağlık Grubu olarak 2023 yılında yaptığı çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgi verirken 2024 yılı içerisinde Kapaklı’da yeni bir hastane daha açacaklarını müjdeledi. 2023 yılı içerisinde Çerkezköy Optimed Hastanesi Radyasyon Onkolojisi birimi ile hasta kabulüne başlayan Radyasyon Onkolojisi yakın zamanda Medikal Onkoloji alanında da hizmet sunmaya başlayacaklarını belirterek sözlerini bitirdi.

Editör: Fatih ERGE