İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Akın Yılmaz ve ilçe yöneticilerinin de katılım sağladığı meydan konuşması miting havasında geçti. Çorlu Heykel meydanında gerçekleşen meydan buluşmasında Ramazan Yaman taraftarları ellerinde Türk Bayraklarıyla Yaman’ı milletvekili görmek istediklerini yoğun tezahürat yaparak dile getirdiler.

Açılış konuşmasına Akın Yılmaz “Korkmuyoruz” diyerek başladı ve coşkulu kalabalığa seslendi. Ardından söz alan Makine Mühendisi İş adamı Ramazan Yaman kalabalığa coşkulu bir konuşma gerçekleştirdi.

KÜÇÜK KIZ ÇOCUĞU ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Ramazan Yaman’ın konuşmasının başında küçük bir kız çocuğu kürsüye yaklaşarak Ramazan Yaman’a çiçek takdim etti. Alkışlarla karşılanan bu takdim sonrasında Yaman konuşmasına devam etti.

HEYKEL MEYDANI YÜZLERCE TARAFTAR İLE DOLDU

Çorlu’nun en hareketli meydanlarından olan Heykel Meydanına kurulan ses düzeni, afiş ve bayrak süslemelerine yüzlerce Çorlulu eşlik etti meydan konuşması mitinge dönüştü.

Ramazan Yamandan meydan konuşması Foto Galeri: Ramazan Yamandan meydan konuşması

BOL BOL HATIRA FOTOĞRAFI RAMAZAN YAPAMANA OLAN SEVGİYİ GÖSTERDİ

Tekirdağ’ın en büyük ilçesi Çorlu’da yapılan meydan konuşmasında İYİ Partiden Tekirdağ Milletvekili aday adayı olan Ramazan Yaman’a Çorlulular sevgilerini Yaman ile fotoğraf çektirerek gösterdi, Çorlu’dan mutlaka milletvekili istiyoruz sloganları meydanı inletti.

Editör: Fatih ERGE