Tekirdağ İŞKUR İl Müdürü Yaşar Esen, yaptığı açıklamada, yeni binada vatandaşlara hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Esen, şöyle konuştu: Modern donanıma sahip yeni binada vatandaşlarımız, iş arayan ve işverenlerimiz, kurumumuz hizmetlerimizden daha kaliteli ve kolaylıkla faydalanmaları sağlanacaktır. İŞKUR’un hedef kitle odaklı danışmanlık hizmeti olan Profil Temelli Danışmanlık açısından da yeni hizmet binasının olanakları var. Tekirdağ İŞKUR’un yeni hizmet binası, Profil Temelli Danışmanlık kapsamında, iş ve meslek danışmanlarımızın; iş arayan danışmanı, işveren danışmanı, meslek danışmanı, engelli iş koçu ve iş kulübü lideri olarak daha etkin ve verimli hizmet sunmalarına imkan sağlayacaktır.”

Esen, yeni hizmet binasında engelli vatandaşlara ve danışanlara fiziki ortam ve donanım açısından daha rahat ve nitelikli hizmet sunulacağını ifade etti.

Kurum personeli açısından da fiziki şartların iyileştirildiğini aktaran Esen, “Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumumuzun yeni hizmet binası, ilimize, halkımıza ve personelimize hayırlı olsun” dedi.

Editör: Fatih ERGE