Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenli olarak organize edilen GSB Yaz Spor Okulları, bu yıl da 11 ilçede gerçekleştirilecek. 05-18 yaş arası çocuk ve gençlere yönelik toplamda 23 farklı branşta, 65 antrenör eşliğinde sportif çalışmalar yapılacak. Bu çalışmalar, Hentbol, Okçuluk, Avcılık, Atıcılık, Taekwondo, Buz Pateni, Güreş, Boks, Futbol, Masa Tenisi, Voleybol, Kick Boks, Judo, Basketbol, Eskrim, Badminton, Yüzme, Bocce, Karate, Tenis, Rekreatif Plates, Özel Sporcular ve Atletizm gibi branşları içerecek.

Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları, Engelsiz Spor Okulları ve Okul Öncesi Spor Şenliği Açılış Programı da düzenlendi. Program, 4 Temmuz 2023 tarihinde Sahil dolgu alanında saat 18:00’de gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet ÜZGÜN açılış konuşmasını yaptı. Programda ayrıca Kickboks, Geleneksel Türk Okçuluğu, Okçuluk, Cimnastik ve Tenis branşlarındaki sporcuların gösterileri yer aldı.

Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, gençlerin sağlıklı, ahlaklı ve nitelikli bir şekilde yetişebilmesi için tüm imkanları seferber ederek GSB Yaz Spor Okulları’nda spor faaliyetleri düzenleyeceğini belirtti. Okulların 2 aylık döneminde, öğrenci, sporcu ve gençlerin en güzel spor aktiviteleriyle dolu bir yaz geçirmeleri hedefleniyor. Tesislerinde tüm öğrenci, sporcu ve gençleri kucaklamak isteyen Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, herkesi spor yapmaya davet ediyor.

Editör: Fatih ERGE