GÖREVDEN ALINMIŞTI

Tekirdağ Kiraz Festivali’ndr Melek Mosso konseri gerekçesiyle AKPartililerin eleştirdiği Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’den savunma istenmiş. Genel merkeze giderek savunmasını veren Yüksel istifa etmişti. Yüksel’in yerine yardımcısı Hüseyin Uzunlar göreve getirilmişti.

Uzun bir süredir ortada görünmeyen Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Feradanlı Karpuz Festivali’nde sahne alan Zara konseri’nde ortaya çıktı.

ZARA’DAN EŞİ İÇİN İSTEK PARÇA İSTEDİ

Sahnede Zara, “Hüseyin Başkanın kalbimizde ayrı yeri var ama Cüneyt Başkanın da kalbimizde ayrı yer var. Demesi üzerine Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, “Cüneyt Yüksel’in kendisinden sevemedim kara gözlüm parçasını istediğini söyledi.

Zara da ‘Gitmediyse söylerim’ diyerek Yüksel’i sahneye çağırdı.

YÜKSEL: HEMŞERİLERİMİN BANA SAHİP ÇIKTIĞINI HİSSETTİM

Uzunlar’ın konuşması için mikrofon verdiği Yüksel,” hepiniz hoşgeldiniz sefa verdiniz. Süleymanpaşalı olmak bir ayrıcalık diyorum. Ben bu şehirde yaşamaktan onur, gurur duydum. Çünkü hemşerilerimin bana sahip çıktığını hissettim. Allah hepinizden razı olsun. Bu gece bizleri yalnız bırakmayan Zara hanıma da teşekkür ediyoruz. Sevemedim kara gözlüm seni doyunca ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca” diyerek konsedekileri selamları.

ZARA: SİZİN HALKA OLAN AŞKINIZI BİLİYORUZ

Zara da “sizin bu şahane olan halka aşkınızı biliyoruz. Aynı zamanda biz ailece tanıştığımız için eşinize olan muhabbetinizi de biliyoruz. Dilerimki her iki anlamdaki aşkınız ilelebet sürsün, hiç bitmesin mutluluklar sizlerle olsun. Çok teşekkür ediyoruz kocaman alkışlar” diyerek Yüksel’i sahneden uğurladı.

Editör: Fatih ERGE