Bu kapsamda beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olan Ergene Velimeşespor kulübünü de ziyaret ederek kulüp Başkanı Serkan Bezgin ile görüşen Gökhan Diktaş, Ergene Velimeşespor’un durumu hakkında bilgiler alarak başarı diledi.

59 numaralı Gökhan Diktaş forması hediye edildi

Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade ederek seçim çalışmalarında Gökhan Diktaş ve ekibine başarı dileyen Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı Serkan Bezgin, Diktaş’a Ergene Velimeşespor kulübünü 40 yıl hatırı olması için kulüp logolarının yer aldığı fincan takımı ve üzerinde Gökhan Diktaş yazılı 59 numaralı Ergene Velimeşespor forması hediye etti.

Daha sonra beraberindekilerle Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda hafta sonu deplasmanda oynayacağı 23 Elazığ FK maçının hazırlıklarını sürdüren mavi – beyazlı futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelen Gökhan Diktaş burada da teknik direktör Özgür Sağlam ile görüşerek takım hakkında bilgiler aldı ve Ergene Velimeşesporlu futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Diktaş yeşil sahalarda da siyaset sahasında olduğu gibi başarılı

Ardından yeşil sahada boy gösteren ve bir süre futbol topu ile hünerlerini sergileyen Gökhan Diktaş siyaset sahasında olduğu kadar yeşil sahalarda da başarılı olduğunu gösterdi.

Bugün Ergene ilçemizde bizleri ağırlayan başta Ergeneli hemşehrilerimiz olmak üzere derneklerimize, Ergene Velimeşespor kulübümüze ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum diyen AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Gökhan Diktaş, “Tekirdağ'ımızın profesyonel liglerde ki tek temsilcisi olan Ergene Velimeşespor ‘un tesislerine ziyarette bulunduk. Kulüp Başkanı Serkan Bezgin kardeşimden kulübümüz ile ilgili bilgiler aldıktan sonra takımımızın idmanını izledik. Teknik direktörümüz Özgür Sağlam öncülüğünde hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı 23 Elazığspor maçına hazırlanan Ergene Velimeşespor takımımıza başarılar diliyorum. Özellikle futbolla iç içe olan bir ailenin ferdi olarak Tekirdağ'ımızın profesyonel liglerde daha çok takımla temsil edilmesi ve üst liglerde başarıyla mücadele eden futbol kulüplerimizin olması için el birliği ile çalışacağız” dedi.

Kulüp Başkanı Serkan Bezgin de ziyaretinden ötürü Gökhan Diktaş ve beraberindekilere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

Editör: Fatih ERGE