YOĞUN KATILIMALA AÇILIŞI YAPILDI

Global Word Elite Gayrimenkul Türkiye’de 25. Tekirdağ’da ise ikinci ofisini Süleymanpaşa İlçesi Ortacami Mahallesi’nde açtı. Tecrübeli Müteahhit Taşar İnşaat Firması sahibi Celal Taşar ve Emlak Uzmanı Leman Konukçu tarafından açılan Global Word Elite Gayrimenkul’ün açılışına CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, MHP İl Başkanı Fethi Şirin, Global Word Elite Gayrimenkul Genel Müdürü Selim Tetik, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münür Karaevli ve çok sayıda davetli katıldı.

Taşar İnşaat Firması sahibi Celal Taşar, “Açılışımaza uzaktan yakından gelerek bizleri onurlandıran değerli misafirlerimize teşekkür ederim. Hoş geldiniz sefa getirdiniz” dedi.

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, “Böyle bir dönemde böylesi şık bir ofisin açılmasına öncülük ettiğiniz için teşekkür ederim. Bol bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ konut satış sayısında önemli bir yerde. Bu rakamların yüksek olduğu şehrimizde böyle bir ofisin açılması gurur verici. Celal Kardeşim benim yakın arkadaşım olur. Sevgili Celal kardeşim yeni iş yerin hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, “Burada bir işbirliği ve güç birliği anlaşması var. Markamızın yurtiçinde 25. Ofisini Tekirdağ’da 2. Ofisini açıyor. Burada kurumsal bir kimlik var. Çok modern bir ofis oluşturulmuş. İşletmemizin öncelikle şehrimize daha sonra ortaklarına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Global Word Elite Gayrimenkul Genel Müdürü Selim Tetik, “Bugün Tekirdağ’da ikinci ofisimizi açıyoruz. Yerli ve Milli markamızı Tekirdağ’dan Avrupa’ya açıyoruz” dedi.

Kurdelenin kesilmesinin kesilmesinin ardından davetlilere ikramlar yapıldı.

Editör: Fatih ERGE