Ünlü şarkıcı Edis, Tekirdağ’da düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Festivali'nde sahne gösterisini etkileyeceği gerekçesiyle açık unutulan sokak lambalarının elektriği kesilene kadar 25 dakika sahneye çıkmadı. Belediye yetkilileri ise sokak lambalarını kapatmayı unutan çalışanın işten çıkarılacağını belirtti.
Ünlü şarkıcı Edis, Tekirdağ’da 19 Mayıs Gençlik Festivali kapsamında Tekgençfest adı altında Tekirdağ'ın Merkez Süleymanpaşa ilçesindeki sahil dolgu alanında gençlere konser verdi. Konser öncesi, alan gençler ve Tekirdağlılar tarafından dolduruldu.
EDİS SAHNEYE ÇIKMADI
Konserin beklenmesi üzerine Edis, 25 dakikalık gecikmeyle sahneye çıktı. Organizatörler, sahne önünde sokak lambalarının yanmadığı için ünlü sanatçının sahneye çıkmayacağını belirtti. Bu sırada belediye görevlileri de sokak lambalarını kapatmak için çalışmalara başladı.
FATURA İŞÇİYE KESİLDİ, İŞTEN KOVULACAK
Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, vatandaşların bekletilmemesini ve sanatçının sahneye çıkmasını istedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nilüfer Ayça Albayraktar, görevliye ulaşıldığını ve birkaç dakika içinde sokak lambalarının elektriğinin kesileceğini organizatörlere bildirdi. Albayraktar, elektriği kapatmayı unutan belediye çalışanının ise yarın işten çıkarılacağını söyledi.


 

Kaynak: Tekirdağ Odak Haber