Ertuğrul Mahallesi’nde uzun yıllardır faaliyet gösteren Diyar Kebap Salonu Hürriyet Mahallesi’ndeki Göbekli Tepe işletme sahibi Mehmet Bedlek tarafından devir alındı. Yenilenen retorantın açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Nurten Yontar, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Lokantacılar Odası Başkanı Ali Kural, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şırzat Filiz ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, “Hepiniz hoşgelsiniz sefalar getirdiniz. Şehrimizin önemli bir markalarından Diyar Restoran yeni yüzüyle açılıyor. Kardeşlerime başarılar dilerim. Hayırlı uğurlu bereketli olsun” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, “Diyar’ın yeni sahipleri, Göbeklitepe’nin sahipleri Mehmet kardeşim ve ağabeyine başarılar diliyorum. Güneydoğu’nun lezzetlerini şehrimize sunuyorlar. Kendilerine başarılar dilerim” dedi.

Katılımcılara teşekkür eden İşletmeci Mehmet Bedlek, “Açışımıza bizzat katılarak ve çelenk göndererek, arayarak bizleri onurlandıran saygıdeğer büyüklerime teşekkür ederim. Uzun bir süredir Göbeklitepe ismiyle Hürriyet Mahallesi’nde Doğu ve Güneydoğu Anadolu lezzetlerini vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Bünyemize Diyar Kebap Salonu’nu da kattık. Ertuğrul Mahallesi’ndeki aynı yerinde hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Editör: Fatih ERGE