Trol hesaplar kullanarak Cüneyt Yüksel'e FETÖ bağlantısı olduğu algısını oluşturmayı deneyen Candan Yüceer ve trol ekibi, seçimi kaybedeceklerinin ilanını yapmış oldu.

YÜCEER PANİĞE KAPILDI  

Tekirdağlıların bilinçaltına etki etmek amacıyla 31 Mart yerel seçim kampanyasını anketler üzerine kuran Yüceer ve ekibinin algı operasyonu tutmayınca, bu sefer sosyal medya hesapları üzerinden Cüneyt Yüksel'e FETÖ bağlantısıyla ilgili bir kampanya yürütmeye başladı. Yüceer, Twitter hesabından PKK destekçisi Selahattin Demirtaş'ın neden hapiste tutulduğunu sorgulayarak rakibine fetöcü algısı yaratmaya çalışması ciddiyetsizlik olarak yorumlandı.

Candan Yüceer’i Zora Sokacak Tekirdağ Karnesi Candan Yüceer’i Zora Sokacak Tekirdağ Karnesi

YÜCEER'İN PROJE BALONU PATLADI

Tekirdağlılara vaatlerde bulunmadan seçim kampanyasını yürütemeyeceğini anlayan Candan Yüceer, Cumhur İttifakı adayı Cüneyt Yüksel'in projelerini kopyalamaya başladı. Belediyecilik konusunda hiçbir deneyim veya fikri olmayan Yüceer'in milletvekilliği döneminde Tekirdağ ile ilgisi olmadığı biliniyor. Milletvekilliği süresince toplamda 178 soru önergesi veren Yüceer'in bunlardan 48'inin Tekirdağ ile ilgili olduğu ortaya çıktı. Ancak bu soru önergelerinin Tekirdağ'a yapılan yatırımları engellemek üzerine olduğu görüldü.

Editör: Fatih ERGE