Abileri Necati (Merhum) ve Rasim (Merhum) ablası Zeynep.

İlkokula 1959’ da Emiryakup köyünde başladı.  Öğretmeni Hilmi Altınsoy’ du.  

ilk okulu 3. sınıfa kadar köyde 4. ve 5. sınıfları İstanbul'da okudu.

1962’ de köyden İstanbul / Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesine ailece taşındı.

Gaziosmanpaşa Plevne İlkokulundan, 1964

Rami Ortaokulundan 1967’ de mezun oldu.

1967-68 döneminde ailece Tekirdağ’ a taşındı.

Aile mesleği trikotaj idi. Klasik örgü makinası ile tüccara çalışırlardı

Aynı yıl Tekirdağ Namık Kemal Lisesine kaydını yaptırdı, 1973-74 döneminde mezun olabildi.

1977’ de 2 yıllık Tekirdağ Meslek Yüksekokuluna kaydını yaptırarak 1979’ da mezun oldu.

Daha sonraki yıllarda tekrar imtihanlara girerek Eskişehir Anadolu Üniversitesini kazandı ve buradan 1994’ de mezun oldu.

1975’ de Tekirdağ 1. Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde SSK’ lı işçi olarak çalışmaya başladı. İlk sigorta girişi burasıydı. 7 ay çalıştıktan sonra işten ayrıldı.

1976’ da Tekel Fabrikasına mevsimlik işçi olarak girdi. Çalışma süresi 4 ay.

30 Aralık 1976’ da Tekirdağ Gümrük Muhafaza Bölge Amirliğinde muhafaza memuru olarak göreve başlayarak devlet memuru oldu.

1977’ de Namık kemal Lisesinde idari personel olarak görev yapan Gülriz Altınsoy ile evlendi. Sülalesi Saatçi Kardeşler olarak biliniyordu. 1978’ de kızımız Yasemin, 1979’ da oğlumuz Fatih dünyaya geldi.

Memuriyet hayatı sırasıyla şöyle geçti; Tekirdağ, İpsala, Van-Esendere, Tekirdağ, Çerkezköy gümrük müdürlükleri. Toplamda 31 yıl hizmet ile 2008’ de emekliye ayrıldı.

Birçok Sivil Toplum Teşkilatlarında yer aldı; Tekirdağ Türk Ocağı, Tekirdağ TÜT, Ülküm, MHP Tekirdağ İl Gençlik Kolları, Tekirdağ Emiryakuplular Derneği, Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Tekirdağ Şubesi gibi daha birçok dernekte üyelikler, yönetim kurulu üyelikleri, kurucu üyelik gibi aktif görevler üstlendi. Tekirdağ Türk Ocağının 7 yıl Şube başkanlığını yaptı. Kırım Türkleri Derneğinin halihazır Şube başkanlığını yürütmekte.

Yerel basında köşe yazarı olarak zaman zaman Yeni İnan Gazetesinde yazıları yer aldı. Daha sonra tarafımızdan neşredilen Kırım Türkleri Derneğinin aylık yayın organı Çokrak Bülteninde, oğlu tarafından neşredilen Ergenekon Gazetesinde, 59 haber gazetesinde ve 59haber.com’ da çok sayıda yazıları neşredildi. Halen yazmaya devam ediyor.

İkamet adresi Tekirdağ’ dır