Avşar şu ifadeleri kullandı

“Tekirdağ Namık Kemal Üniversitemiz, Stanford Üniversitesi tarafından hazırlanan dünyanın en etkili bilim insanlarına rekor bir listeyle girdi. Listeye, kariyer boyu etki kategorisinde Profesör Doktor Murat Ateş, Profesör Doktor Süreyya Meriç Pagano Hocalarımız girerken, yıllık etik kategorisinde Profesör Doktor Murat Ateş, Doçent Doktor Elif Burcu Aydın ve Doçent Doktor Erdinç Bal ile Doçent Doktor Nesimi Uludağ yer alarak bizleri gururlandırmıştır. Bilim insanlarımızı, üniversite yönetimimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.”

Mesajında üretimleri Tekirdağ'ımızda olan 59 firmamız İSO 500 listesine girmiş firmalara da yer veren Avşar, “Firmalarımızı tebrik eder, ilimize ve ülkemize katkılarının devamını dilerim.” şeklinde konuştu.

Yine Trakya Üniversiteler Birliği ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığımızın katkılarıyla düzenlenen “Deprem Riski ve Farkındalık Zirvesi” programıyla deprem gerçeğine dikkat çeken programa değinen Avşar, “Emeği geçenleri tebrik eder, Genel Kurul’u saygıyla selamlarım.” dedi.

Editör: Fatih ERGE