CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, TV100 kanalında canlı yayına katılarak asılsız ifadeler kullanarak "TSK 15 köylüyü helikopterden attı, köyleri yaktı" gibi iddialarda bulunmuştu.

VATANSEVELERİ MAHKÛM ETTİRECEK KANUN TEKLİFİ

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun TSK ve Türk Devleti aleyhine yaptığı yıllara sair asılsız ithamların sosyal medyada linç kampanyasına dönüşmesi ve Anayasa Mahkemesi'nin Sezgin Tanrıkulu'nun suç duyurusuna duyarsız kaldığı iddiasıyla Candan Yüceer, Anayasa Mahkemesi'nin yargılama usulünde değişiklik yapılması için TBMM'de kanun teklifi verdi.

TANRUKULU EŞ BAŞKAN MI OLACAK?

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday adaylığı döneminde CHP Genel Bakanı Özgür Özel’in görevlendirmesiyle Tekirdağ’a gelen Sezgin Tanrıkulu, Candan Yüceer ile uzun görüşmelerinin ardından olumlu raporunu Ankara’ya sunduğu ve sonucunda aday gösterildiği herkesin malumu. İkilinin uzun süredir süregelen dostlukları ve referansları dikkate alınarak "Seçimin Tekirdağ'da kazanılması halinde Yüceer/Tanrıkulu eş başkanlığı mı gündeme gelecek?" sorusunu akıllara getirmektedir.

Editör: Fatih ERGE