Nene Hatun Kadın Yaşam Merkezi, Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan kadınlara yönelik olarak inşa edilmiştir.  Çeşitli imkanları bünyesinde barındıran Kadın Yaşam Merkezinde , Dikiş Nakış Salonları, Aktivite Merkezleri, Yüzme Havuzları ve Sauna gibi alanlar bulunmaktadır.

Cüneyt Yüksel, açılış konuşmasında şunları söyledi: "İlçemizin ilk Kadın Yaşam Merkezi projesi olan 'Nene Hatun Kadın Yaşam Merkezi'ni Çınarlı mahallesine kazandırdık.

Görev sürem boyunca proje planlaması ve temel atma çalışmalarını bizzat gerçekleştirdiğimiz Kadın Yaşam Merkezi'nin son durumunu görmek için bugün düzenlenen tanıtım etkinliğine katıldık." 1 Nisan'dan itibaren ilimizin dört bir yanında yeni merkezlerimiz yükselecek ve kadınlarımızın sosyal yaşamına renk ve değer katacağız. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum."dedi.

Tanıtım etkinliğine AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, İlçe Başkanı Şirzat Filiz ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Gökhan Saygı katıldı.  Etkinlikte, kadınlara özel sosyal, kültürel, sportif, hobi ve eğitim aktiviteleri gibi birçok alanda tamamen ücretsiz hizmet sunacak olan merkezin şehir ve mahalle için büyük bir gurur olduğu vurgulandı.

Nene Hatun Kadın Yaşam Merkezi'nin, kadınların sosyal hayatına katkıda bulunmayı hedefleyen önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir. Kadınlara çeşitli alanlarda ücretsiz hizmetler sunacak olan merkez, toplumun kadınlarına destek olmayı ve kadınların kendilerini geliştirmelerine olanak sağlamayı amaçlamaktadır.

Cüneyt Yüksel: Çorlu İl olmaya aday en hazır kent olacak Cüneyt Yüksel: Çorlu İl olmaya aday en hazır kent olacak

Başkan Adayı Yüksel, Ulaşım Sorunlarını Gündeme Taşıdı Başkan Adayı Yüksel, Ulaşım Sorunlarını Gündeme Taşıdı

Editör: Fatih ERGE