CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan adayı Volkan Nallar, seçimlere yaklaştıkça hızını arttırıyor. Önceki akşam Çınarlı mahallesinde büyük bir yürüyüş gerçekleştiren CHP örgütü, dün akşam Çiftlikönü mahallesinde etkileyici bir gösteri gerçekleştirdi.

CHP Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Nurten Yontar'ın da katıldığı mahalle toplantısı, SGK önünden başladı. Partililere ek olarak Çiftlikönü sakinleri de yürüyüşe katıldı. Yağan yağmura rağmen coşkuyla devam eden yürüyüş, Şadırvan Meydanı'na kadar sürdü ve balkonlardan ve camlardan Volkan Nallar lehine tezahüratlar yapıldı.

Meydanda kurulan sahnede İlçe Başkanı Ali Engin, Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Nurten Yontar halka hitap etti. Konuşmacılar, coşkulu kalabalığı görerek Volkan Nallar'ın Süleymanpaşa Belediye Başkanı olacağına kesin gözüyle baktıklarını ifade ettiler. Ardından söz alan Nallar, "Bu mahallede, babaannemin evinde büyüdüm" dedi ve tüm meclis üyelerini sahneye çıkararak tanıttı.

Nallar, konuşmasında çeşitli konulara değindi. Öncelikle belediye hizmet binasının Çiftlikönü mahallesinde yapılması gerektiğini ve bu konuda ödüllü bir projelerinin olduğunu ancak mevcut belediye başkanının söz verdiği halde inşaata başlamadığını belirtti. Mahalle kreşlerinin önemine vurgu yaparak Altınova'da bir kreş açtıklarını ve diğer mahallelerde de açacaklarını söyledi. Ayrıca deprem bölgesi olan şehirlerinde acil durumlara hazır bir konteynır kenti kuracaklarını ve bu kentin afetler haricinde gençlik kampı, kadın kampüsü ve evsizlere bakım merkezi olarak hizmet vereceğini ifade etti.

Nallar'ın diğer vaatleri arasında kentsel dönüşüm hamlesi, sosyal kart ve kent lokantaları açılması, sahil yolunun geliştirilmesi ve spor alanlarına destek verilmesi yer aldı. Ayrıca Tekirdağspor ve amatör spor kulüplerine sahip çıkacaklarını ve gençlerin spor yapmalarını teşvik edeceklerini söyledi.

Editör: Fatih ERGE