Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde, Yana Silahtaroğlu Photography açılışı gerçekleştirildi.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi Büşra Sokak No:8’de bulunan Acar Gean Plaza’da faaliyetine başlayan Yana Silahtaroğlu Photography, resmi olarak açılışını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen açılışa; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar, Milliyetçi Hareket Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Yakup Gazi Tantan, Tekirdağspor Başkanı Ekrem Daşdan, Tekirdağ Hentbol Kulübü Başkanı Mülahim Kuru ve Silahtaroğlu ailesinin sevenleri katıldı.

HERKESİ BURAYA YÖNLENDİRECEĞİZ

Yana Silahtaroğlu Photography’nin açılış töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Fatih ve Yana Silahtaroğlu çiftçine hayırlı olsun dileklerini iletirken, çevremizde ki vatandaşlarımızı da buraya gönül rahatlığıyla yönlendirebileceğimiz bir yer olmuş, tebrik ediyorum dedi.

Açılışta konuşan Yana Silahtaroğlu; ”Açılışımıza katılarak bizleri mutlu eden herkese çok teşekkür ediyorum. Burada yeni doğan çekimleri, pasta patlatma, aile çekimleri ve dış çekimler gibi fotoğraf alanında her türlü hizmeti kaliteli bir şekilde sağlayacağız.” dedi.

Editör: Fatih ERGE