Cumhur İttifakı adayı Saygı, video klibine Tekirdağ Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret ederek başladı. 'İstiklal Savaşı Çanakkale'den, Çanakkale Tekirdağ'dan başlar' diyerek vurgu yaptı. Tekirdağ Şehitliği'nden 57. Alay Şehitliği'ne karanfil bırakan Saygı, ardından Çanakkale Şehitler Abidesi'ne geçti ve 'Rabbim, bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın' dedi.

VİDEO KLİP SES GETİRDİ

Sosyal medya payaşımının ardın çok beğeni alan video yüzlerce kez paylaşıldı. 

SAYGI'DAN 18 MART KUTLAMASI

"Çanakkale Zaferi, İstiklal Savaşı'nın önemli bir dönüm noktasıdır. Bu zafer, Çanakkale'de kahramanca mücadele eden Türk Ordusu ve Türk Milleti'nin cesaretini ve kararlılığını simgeler. Türk Tarihi yanı sıra dünya tarihinde de etkisi büyük olan bu zafer, dünya ülkelerinin güç dengelerini değiştirmiş ve yeniden şekillendirmiştir.

Bu zaferde canlarını feda ederek mücadele eden tüm şehitlerimizi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyoruz. Aziz milletimizin 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nü kutluyorum. Rabbim, bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın"

Editör: Fatih ERGE