FOTO GALERİ

Binlerce çalışanı kan bağışında bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışanları Kızılay'ın destekleri ile deprem bölgesine gönderilmek üzere kan bağışı yaptılar

Abone Ol

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi deprem bölgesi için binlerce çalışanı için kan bağışı çağrısı yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın talimatıylla binlerce çalışan çağrıya uydu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personeli, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çevre illerde büyük hasarlara yol açan deprem sonrasında yaralanan vatandaşlar için kan verdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 ve Elbistan ilçesinde meydana gelen 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından seferber oldu.

10 ilin etkilendiği ve çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği deprem sonrasında Büyükşehir Belediyesi afet bölgesine yardım ekipleri göndererek kurtarma çalışmalarına destek oldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personeli deprem bölgesinde yaralanan vatandaşların kan ihtiyacına sessiz kalmadı.

Çalışanlar, Kızılay tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çok amaçlı salonda kurulan bağış stantları önünde kan vermek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı KAdir Albayrak açıklamasında: Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz vakit kaybetmeden arama kurtarma çalışmaları için afet bölgesine ekip göndermiştir.

Depremden etkilenen vatandaşlarımız için barınma, yiyecek, içecek ve yaralananlar için kan ihtiyacı doğmuştur. Büyükşehir personelimize göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. İmkanlarımız dahilinde de destek olmaya devam edeceğiz.

Bu acı hepimizin, sessiz kalamayız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, acılı ailelerine sabır ve yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.